Si JA til et enklere liv i Landsbyhagen!

Med leilighet i Landsbyhagen kan du vinke farvel til å klippe plen og hekk, luking av bed, husmaling og alt annet som stjeler av din verdifulle tid. Planløsningene er utviklet med tanke på funksjonalitet, og at det skal være enkelt å innrede smakfullt og bo lettvint.

Materialvalg i din nye leilighet

i din nye leilighet!

Veggene er malt i fargen kalk, denne passer godt til både varme og kalde toner i øvrig interiør. Flisene på bad og vaskerom er i tidsriktige farger og av god kvalitet, levert av Modena. Gulv i oppholds- og soverom har 1-stavs eikeparkett. Garderobeløsning med skyvedører i inngangen leveres av Langlo.

Samtlige leiligheter får gode parkeringsplasser i parkeringskjelleren som strekker seg under fellesområdet og begge bygg.

Det er lademuligheter for både elbil og elsykkel i dette parkeringsanlegget, hvor også hver leilighet har bod.

Dansk design

på kjøkken, bad og vaskerom

Den danske kvalitetsleverandøren HTH leverer innredning til kjøkken, bad og vaskerom i din nye leilighet i Landsbyhagen.

Fellesrom og gjestehybel

for selskapeligheter og overnattingsbesøk

Landsbyhagen har et eget lokale hvor du kan invitere venner og familie til alt av selskapeligheter og samlinger. Svært praktisk hvis du ønsker å markere noe, og ikke ønsker å bruke din egen stue. Det er også en egen gjestehybel som du kan leie hvis du får besøk langveisfra. Både selskapslokalet og gjestehybelen ligger i det største bygget, bygg øst.